• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ingen har ett perfekt liv

  "Jag vet ingen som har haft ett helt perfekt lyckligt liv"
   
  Jag läste meningen, och fick upp ett namn i huvudet. Ett namn på en tjej i min ålder, en tjej jag inte känner, men en tjej som har vad jag inte har... Men även om hon kan visa andra, vad jag skulle kalla ett perfekt liv utifrån min livsstil, så vet jag att hon har varit med om otroligt tuffa saker - saker jag inte skulle vilja vara med om oavsett vad det hade givit mig för "vinnig" senare. Denna tjej är stark. Hon har mycket, men det har haft ett högt, väldigt högt pris. Livet har inte varit perfekt, inte än så länge. (No offence till henne, jag ser upp till henne! Hon är GRYM och hon är fantastiskt stark. Är det någon jag vill se lyckas - så är det hon.)
   
   
  Eftersom människor är just människor, och vi kan tänka, jämföra och komma ihåg, så lät jag mig bara fundera lite. Det är sant. Jag känner inte många, och det finns många (internet, vår dock osäkra källa) som har mycket jag skulle vilja ha - som jag inte har. MEN, inte en enda har haft det helt perfekt från början och tills nu. Inte en enda.
   
  Antingen kan man se mig som någon som bara jämför, letar fördelar och ser förutsättninar hos andra. Det är nog vad man ser när man ser mig, vad man hör när jag pratar och vad man läser när jag skriver. Men jag ser mig inte så. För det jag egentligen gör när jag jämför, letar och undersöker "andra"; det är att se och lära.
   
  Hur många går in på en blogg med en viss typ av häst, klickar in på kommentarerna och HOPPAS att det ska finnas så kallade "expertutlåtanden". Det gör jag. Jag har gått in på bloggar, och suttit med papper och penna bredvid tangentbordet. Sedan har jag punktat upp tips, men även "försök att undvika detta" som folk som antagligen vet bättre än vad jag gör, har skrivit. Jag vill bli bättre - och medan bloggägaren i fråga suckar då denne får skit kastat i ansiktet, kan jag göra vad som kanske var meningen från början. Jag tar emot och jag försöker komma ihåg. Jag försöker göra praktik av bokstäverna.
   
  Det kanske inte är bra. Inte alltid. Men hur kan jag låta en chans med tips gå omärkt förbi? Alla sätt är bra utom de dåliga. Att prova har ingen dött av.
   
  Jag vet att det spårade ur totalt nu. Men jag fick själv ett uppvaknande; INGEN har ett perfekt liv helt utan motgångar där de är lyckliga jämt. Ingen. Men man kan försöka göra skillnad. Oavsett situation. Försöka duger.


  Kommentarer
  Ellen

  Ja det är super med lång pann lugg! Fast det jobbigaste är när man ska tränas ;)
  Tack pärla är också super söt.

  2012-12-30 @ 23:54:18 | URL: http://allakramartilldig.blogg.se
  Josefine

  SV; Tack för din kommentar! Otroligt stärkande att läsa, tack för alla fina ord.

  Kram
  Josefine

  2012-12-31 @ 00:07:43 | URL: http://fantasias.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.