• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hjälp att rida

  Jajamän, idag fick jag hjälp att rida! Av lilla Matilda som har skrittat och travat lite med Pärla idag. :)
   
   
   
   


  Kommentarer
  Daniela

  Hej :)
  Allt bra?
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över, lovar att du inte kommer ångra dig :)

  2012-12-18 @ 19:02:01 | URL: http://powerpony.blogg.se
  Anni

  Sv. Rundslag är när man släpper tygeln och slår bakom sadeln, så att säga. Strängt förbjudet enligt TR, men används flitigt. Tyvärr. Jag tävlar en hel del, och det är ytterst sällan man hör domaren säga något om spö/sporr-hantering, trots att det gör ont i hjärtat att se vissa ritter :/ men ofta är det som du säger, domaren lägger fokus på fel grejer. I somras blev jag tillsagd av överdomaren att jag var tvungen att byta ridbyxor innan start. Hade ett par jw med en för stor logga. Visst, det var fel och det strider mot TR, men ändå. Det var en lokal tävling det handlade om och jag tycker mest att det var löjligt. Hon kunde lagt ner lite ner energi på att tillrättavisa de som halvt misshandlade sina hästar runt banan...

  2012-12-18 @ 21:04:23 | URL: http://Teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.