• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Han, hon, den.

  Jag tycker det är mycket trevligare när tränaren benämner hästen som "han/hon", "henne/honom", istället för "den". Det känns som att många tränare som är lite "högre upp" ofta säger den om hästen. Men det blir så mycket personligare och det känns även lite seriösare, när tränaren vet vad det är för kön på hästen och låter den vara en "henne/honom". Dessutom så kan det ju faktiskt ha lite betydelse för hur hästen beter sig ibland, beroende på kön. Så för mig känns det lite proffsigare att låta hästen få vara en sort, istället för odefinerad.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.