• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • God Jul!

  Som ni förstår tänker jag inte ladda uppdatering efter uppdatering idag, utan bloggen får andas lite. Vi påbörjade julfirandet redan igår och ska vara hos olika släktingar olika tider, olika dagar till och med imorgon - dock är (nästan) alla inom samma kommun så det blir inte så mycket körande ändå.
   
   
  Jag vill ändå önska er en GOD JUL och hoppas ni tar vara på god mat, julgodis och förhoppningsvis även några klappar. Njut även av släkten, framför allt de äldre, då man inte vet när deras tid har gått ut. Jag själv förlorade nyligen min mormor och det gav mig ett litet uppvaknande. Men som sagt; ha det nu fantastiskt trevligt så hörs vi igen efter jul.
   
  Även Pärla önskar god jul! (;


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.