• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Funktionsduglig

  Sådärja, nu får det duga. Information och bild i menyn samt annan design är vad jag har lyckats åstadkomma. Jag är än så länge bara på ytan och skrapar vad gäller både kodning, design och PS - men det duger och det är kul att även om det inte är så avancerat, så har jag iaf lyckats helt på egen hand; en sak i taget.
   
  Det har varit väldigt mycket fokus på utséendet och mindre på innehållet. Det ska det bli ändring på! Dock ska vi byta bredbandsgrejsimojs så därför kan det bli så att vi blir utan internet under tiden de byter = sämre uppdatering. Jag vet dock inte från när det kommer hända, men det lär vi märka.
   
  Idag ska jag förhoppningsvis rida tre hästar, och det ska ske i storleksordning för en gångs skull! Hingsten gör det han brukar, även där en sak i taget och provar nya saker i hans takt. Pärla ska skrittas barbacka lite lagom långt/hårt - absolut inget komplicerat där inte. Aleccis skulle egentligen bli riden barbacka hon med tänkte jag, men eftersom jag inte hinner rida henne innan det blir mörkt så får det helt enkelt bli med sadel. Hon ska ju med "sättas igång" efter en mindre tids uppehåll så vi rider väl runt i byn litegrann.
   
  Hörs ikväll igen!
   


  Kommentarer
  Caroline Nilsson

  Bloglovinbyte? :)

  2012-12-12 @ 15:32:44 | URL: http://iamcarro.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.