• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Från mig till er alla (haha)

  Jag har ett förslag; det blir som en liten julklapp - till er. :)
   
  Nummer 1:
  Det är oftast väldigt laddat, nervöst och himla jobbigt att tala inför människor. Men jag har inga problem med det. Det är väl klart att man kan vara lite ringrostig och sådär, men jag tillhör faktiskt dem som tycker "yes!" om att få höra att det ska vara muntlig redovisning (när jag gick i skolan). Eftersom jag kan tänka mig att fler som läser min blogg just går i skolan, så vill jag gärna dela med mig av mina "tips" som har fått mig att bli trygg framför en grupp människor. MEN, det är inget hästigt och kanske har jag redan trygga och stabila tala-inför-grupp-människor här och då är det ju inget intressant att läsa - därför har jag ett alternativ.
   
  Nummer 2:
  Det är en mer "praktisk" grej; man kan kalla det en "hård julklapp" jämfört med tidigare nämnt den "mjuka". Jag pratar om att få se när Aleccis löshoppar. Jag har det på film och har redigerat det lite, men har inte laddat upp det.
   
   
  Detta är mina alternativ på julklappar till mina kära läsare. Och eftersom jag inte bryr mig om vad du heter (eftersom vi har det så himla trevligt här) och eftersom IP-uppsökningen bara är bullshit (yes, det går att förfalska och är vanligare att folk förfalskar än vad man tror) så blir det mer demokratiskt om så många som möjligt vill pick a side, så att säga.
   
  (Vi kan väl kalla detta idébrist.)


  Kommentarer
  Annamaria

  Oj, nu hamnar den här kommentaren konstigt men såg sen att du hade skrivit hur gammal du är x)

  2012-12-19 @ 14:53:51 | URL: http://lecheval.blogg.se
  Anni oveson

  sv: Vad är det för skada hon har?
  Förstår att det är jobbigt att inte kunna sätta upp långsiktiga mål :/ men samtidigt, en häst som är så fräsch och pigg vid (snart) 23 års ålder kommer antagligen hålla många år till! Åldern är ju inte allt, man vet aldrig vad som händer imorgon så det är ingen mening att ens fundera över det.

  Hade själv en extremt lovande 6 åring. kom 2a i finalen i tyska bruksprovet, högsta möjliga avelsvärde osv osv. En dag när jag skulle åka och träna så såg jag att hon stod lite konstigt. När jag tog mig en närmare titt så hade hon fått en stor gren rakt upp ovanför hoven. Senan hängde och sladdrade. var bara att ringa ut jourveterinär som kunde smärtlindra henne, sen bege sig akut ner till helsingborg. Hon opererades 2 gånger, stod på boxvila i 3 månader. Vi ultraljudade henne var 14e dag, och progonsen var MINST 1 års vila för att sedan EVENTUELLT sätta igång henne och använda henne som promenadhäst. Slutade med att veterinären dömde ut henne och hon skulle avlivas. Men när dagen kom så kändes det helt fel, så vi hittade ett perfekt hem till henne som avelssto i finland. En BRAKFÖRLUST för plånboken, men känns väldigt bra i hjärtat :)

  2012-12-19 @ 17:09:59 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.