• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fleece

  Fleece är bland det bästa matierialet som finns. Jag älskar fleece! Det är bra till så mycket, och är nog många ryttares "bästa vän". En tröja i fleece är många gånger lagom varmt att ha under jackan när det är kallt, ett täcke i fleece att ta på hästen efter ett svettigt ridpass, eller vantar i fleece som i och för sig är ganska värdelösa när det snöar - men annars är goa att ha på sig.
   
   
   
   
  Jag själv har två "fleece:ar". Den ena är den blå (Jacson) på printerna över, och den andra är en reflexgul med lite reflexer (Gekås) på, som är här under. Jag använder den blå dagligen och den har hängt med i många år nu. Dragkedjan har gått sönder en gång, men byttes ut.
   
   
  Det fleecetäcket som för tillfället har blivit mest använt på sistone är detta blå. Passformen är sådär på Aleccis men bättre på Pärla. Båda kan ha det och båda är snygga i det. Jag fick det för ett tag sedan men då blev det bara hängandes. Ganska nyligen "upptäckte" jag det och det är därför jag har börjat använda det. Det är det snyggaste jag äger för tillfället.
   
   
  Det andra täcket ser ut som detta fast är grönt och blått, istället för beige och blått. (Hittade ingen bild, och orkade inte koppla in den externa).
   
   
   
  Men så har vi en stor, hemsk nackdel med fleece. Att det blir elektriskt och håret flyger. Usch, det är så onödigt och grymt jobbigt!


  Kommentarer
  Retard Riders- Martina

  Är också en sucker för fleece, helt underbart!

  2012-12-09 @ 14:58:29 | URL: http://RetardRiders.blogg.se
  Sarah & Emilia

  Kolla gärna in våran blogg :)

  2012-12-09 @ 16:08:03 | URL: http://sydryttarna.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.