• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Detta visste ni garanterat inte!

  Ett år innan jag köpte Aleccis så kollade jag, som många andra gånger, på hastnet. Den här gången fann jag en valack med en otrolig hoppteknik och han hade ett fantastiskt scope. Inte inriden trots att han var 3 år gammal (sommar). Prislappen låg på en liten bit över Aleccis.
   
  Jag kollade varje dag om annonsen låg kvar. Den var kvar i några dagar och jag kunde inte "hålla mig" längre - så jag ringde och körde lite. Pratade med mamma. Grät när jag gjorde det för att jag inte visste hur jag skulle göra (Mellonie, Pärla..?)... Hörde ytterligare lite till, men som ni vet äger jag ingen valack - det blev inte. (Jag valde att ha kvar båda mina istället.)
   
  På filmen de hade på honom stod inte hans namn, inte heller i annonsen så jag vet inte vad han heter. Jag har försökt söka på stammen på youtube, men filmen är raderad. Dessutom tror jag inte att jag har någon print ur filmen heller. Men som sagt; en riktigt snygg häst med en awesome hoppteknik!
   
  Ett år senare fann jag Aleccis. Ni vet den historien, men vad ni inte vet är att när jag slog numret i min mobil och skulle ringa - så var numret redan sparat i min telefonbok. Gissa om jag blev förvånad! Hon stod under namnet på 3åringens stam. Så båda dessa hästar som jag har visat seriöst intresse (ja, jag hade seriösa funderingar på valacken) hade samma ägare! Snacka om slump!
   
   


  Kommentarer
  Jennifer

  Från det stället köpte vi en häst i somras :) dock ett sto. Trevliga fina hästar dem tar in tycker jag.

  2012-12-21 @ 18:33:08 | URL: http://nozlihn.blogspot.com


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.