• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Detta visste du inte

  Jag hade länge "problem" med Pärlas namn. Jag tyckte det var så fult! Kort och med "ä" i, nej, det trivdes jag inte alls med. Men nu har jag vant mig och tycker det är fint. Dock finns det en sak som INTE, aldrig under några som helst omständigheter, är okej. Det är att benämna henne i bestämd form: "Pärlan". ALDRIG. Det är det fulaste och mest hemska man kan göra. INTE okej. Men däremot tycker jag det är helt okej att säga "Pärlisen" eller "Pärlahästen" - där i bestämd form alltså. Detta för att det är smeknamn. Lite "ulligull" sådär. Men att säga "Pärlan" är brist på kunskap och FEL.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.