• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Underlaget var ganska oberäkneligt, ibland gick det bra men rätt som det var så kunde hon halka till. Hon rörde sig lite stelt i början och men blev säkrare och säkrare vid varje steg.
   
  För att slippa den värsta halkan höll vi oss i skogen. Vi red annorlunda än vad jag någonsin (på dessa 6+ år) har ridit tidigare, nämligen; mot oljetorpet, ner (korta) mot byn, upp tillbaka (långa), stigen genom skogen, och så ett varv till, korta, långa, stigen, oljetorpet och tillbaka. Det fungerade bra faktiskt och vi var ute i 55 minuter.
   
  Idag fick hon minsann nöja sig med endast skritt och trav! I början var hon inte så lydig och utan hon trampade mest på, men sista biten skärpte jag till mig och gjorde avsaktningar och övergånger vilket i sin tur ledde till en något lugnare häst.
   

  Bildbrist varehär


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.