• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Idag har jag och Pär-lis, Pär-lis, potatisgris varit ute på riktig långritt (haha) på hela 35 minuter! Vi skrittade 3 km och jag lät henne trava lite med bara för att. Hon var inte riktigt lika seg idag, utan tyckte väl att det var lite mer "lönt" än vad de andra miniturerna har varit.
   
  Jag masserade in arnika och lindade om Aleccis ben och så ringde jag en veterinär. Hon stod återigen lite bättre, men benet är svullet. Eftersom min veterinär inte hade möjlighet att kolla på henne förrän nästa vecka så ska jag prova att höra runt lite mer. Jäkla juletider...
   

  Tomten, jag vill ha hela och friska hästar...
   


  Kommentarer
  Emelie

  Tack för dina frågor på min blogg! Eftersom jag har en frågestund nu så tar jag dom dit om det är ok? :)

  Svar: Absolut! :)
  vinna.blogg.se

  2012-12-20 @ 21:30:23 | URL: http://fjordyy.webblogg.se
  beciell

  Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com) skulle vara SÅÅÅ himla snällt!

  2012-12-20 @ 23:45:19 | URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.