• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Pärla och jag trotsade superhalkan och kanade ner en bit åt byn och upp igen. 30 minuter på älsklingshästens gula rygg blev lagom. Bara skritt såklart.
   
  Aleccis fick använda hackamoret idag igen, och idag fick jag på henne det med båda fluffilufferna så hon hade det mjukt och gött runt näsan. Det satt bra - men det är inte det bästa! I dessa vintertider (utan rinnande vatten) slipper man ju värma det (jag doppar betten i hinkarna med ljummet vatten innan jag tränsar) och så slipper man skölja av det efteråt! Lyx!
   
  Jag kommer inte ner i sadeln på hennes rygg. Det går INTE. Hon ser absolut inte tung ut om man tittar på henne - men hon hänger som fan och ligger på. Det gör att jag direkt kommer upp ur sadeln och då fungerar inga halvhalter eller något såklart. Annars trivs jag faktiskt med att rida henne på hacket. Det kan vara så att det fungerar bra i hoppningen sen. Blir intressant att testa när den dagen kommer!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.