• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Jag älskar Pärla. Det är allt jag behöver säga. Hon är dock inget fan av alla fyrverkerier, stackarn. 30 min.
   
  På Aleccis hittade jag tillbaka bättre till ridnigen. Större delen var hon skitfin, framför allt i galoppen. Men vi har lite problem med att bryta av och gå ner till nästa gångart; t ex galopp till trav eller trav till skritt, eller skritt till halt. Det går långsammare och långsammare, men hon håller minsann den gångart vi har när jag om att bryta av. Det är lite störande faktiskt. Nu ryggar hon förövrigt jättesmidigt och det känns bra! Hon "kunde" ju inte det innan(?). Förstod inte vad jag ville hur jag än bad henne, utan hon bara blåste upp sig. Men nu är det som att hon inte har gjort annat! 65 min.
   
   
  Orkar inte skriva mer för är inte på humör. Det stör mig att en del människor inte kan räkna... Lämnar därför bloggen till sitt eget öde ikväll. I alla fall för nu.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.