• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

   
  Bilden kanske säger en hel del om dagens ridning. Gyttjedressyr! Vad gör man inte för att hästen ska få sin motion. Finns det ingen stans att rida på så får man göra sig plats. Idag - geggig äng! (Den ska ändå plöjas upp, så jag tänkte att det nog inte gör något om vi rider sönder den lite.)
   
  Positivt: jag har ingen kräsen häst!
   
  Hon tuffade på även att det skvätte gödslad mark (jord), snö och gegga. Kan ju tala om att benskydden, bootsen och sadelgjordstunneln inte var särskilt varken torra eller rena efteråt, och inte hennes mage eller ens mina skor och chaps. Uschajajen!
   
  Negativt: det är aldrig bra med för mjukt underlag.
   
  Men vi red inte allt för länge eller för hårt/komplicerat. Hon hade spetsade öron och sprang gladeligen runt, runt i det där eländet!
   
   
  Innan jag skrittade av så lät jag henne trava lite på grusvägen, där det för övrigt var jättefint underlag där det inte var värre isgata än någonsin. Störande att det inte kan va så lagom mjuk och fin grusväg över hela vägen! Får hoppas att det antingen smälter bort helt, eller att det istället fryser på och snöar. Ärligt talat är jag nog mer för sista alternativet.
   
  Pärlahäst och jag traskade runt där det gick, men det var ganska slaskigt och mjukt på skogsvägen med... 25 min.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.