• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Idag var första dagen som jag började med att rida Aleccis, även att båda skulle bli ridna. Jag och en kompis tog en skrittur och så snackade vi såklart en massa, haha. Alltid lika trevligt! Efter vår skrittur så tog jag lite trav och galopp med Aleccis. Fin häst, men lite extra taggad så att trava efter galoppen är inte så lätt, tyckte hon. Vi var ute ungefär 1 h 10 minuter totalt.
   
  Pärla och jag skrittade en bit, med lite inslag av trav. Hon var seg. Men hemåt var det lite mer action i stegen. 35 min.
   
   
   
  Ikväll kommer jag ta in dem, som vanligt, runt 22-tiden och släppa ut den igen när det värsta är över, vilket oftast blir senast 02-tiden ungefär. Hoppas de (läs: Pärla) håller sig i skinnet... Stackarna. Jag hatar verkligen fyrverkerier. Finner inget som helst nöje med dem.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.