• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Cash eller presentkort

  Jag får ofta presentkort, och egentligen är jag ingen sån man ger presentkort till. Varför? För att de blir liggande. År eller år. Sen så kommer jag ihåg dem, köper något (förhoppningsvis) men så är jag för snål för att lägga till pengar ur egen ficka så oftast blir det något mindre och då är det pengar kvar på kortet - som blir liggandes.
   
  Eftersom presentkort blir för gamla och pengarna brinner inne efter tre år så är det på tiden att jag kollar igenom mina kort nu igen. Jag fick även ett par nya och tänkte faktiskt ta tag i detta (det är ju mellandagsrea = typ enda gången på året jag köper kläder).
   
  Min tanke är alltså att försöka gå runt på stan idag. MEN det är ju så äckligt tråkigt att gå i affär efter affär. Blä. Hittar aldrig något och trivs inte med allt skräp som finns i vissa affärer. Nej fy, det blir lite av en plåga.
   
   
  Sen så är det ju så att jag helst rider och fixar stall och hästarna så tidigt som möjligt på dagen, men får väl helt enkelt (tyvärr - åå vad det stör mig att rida på eftermiddagen! När man kommer in igen så är ju dagen snart slut...) offra sig.
   
  Poängen var att istället för ett presentkort - varför inte bara ge rena pengar? De blir i alla fall (förhoppningsvis) inte för gamla - nehej, på mina sedlar finns det bästföredatum!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.