• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Byxor och linne

  Nu blir det lite modeblogg!  ;)
   
  Har ju som sagt "shoppat" idag. Vad jag stör mig på det ordet! Fulaste som finns. Hur som helst så jag i alla fall upp massa presentkort. Fyra på JC, ett på HM och två på Vetlanda Handelsplats totalt sju stycken och flera var inom utgångsdatumet!
   
  Jag gick där och rotade efter ett vettigt par jeans, på JC alltså, och rätt som det var så var jag bland killjeansen. Återigen började jag rota i tjejavdelningen, men så var jag bland killjeansen igen. Det var ju bara där de snygga byxorna fanns! Men såklart inte i min storlek... Efter en herrans massa om och men så fann jag ändå några jeans (modell tjej) att prova och tog med dem till provrummet... Nr 1; okej men inte mer. Kände mig som lätt överviktig. De var stuprörsmodell som jag tycker är snyggt (på andra) men jag får cellskräck i dem! Så trångt och tight! Nr 2 var ganska lika, men midjan gick nästan ända upp till brösten, enj såklart inte. Men äckligt höga var dem! BIG NO NO. Nr 3 var inte min stil. Jag trivdes inte alls i dem. Mönstret var det inget fel på, de såg helt okej ut - men inte på mig. Nr 4 satt inte bra. De var av något silver/glittermaterial och var hyfsat snygga att se på - på bordet. INTE på mig. Vilket var synd, för jag tyckte det var rätt ballt med silvret.
   
  Det blev nr 1. Behöver jag ens nämna att dessa INTE var på rea och definitivt inte på mellandagssådan... 100% ordinarie pris på 999:- Blä. Så typiskt. Som vanligt börjar jag med att kolla prislappen innan jag ger några varor en chans att följa med mig hem och jag ansåg ju att hellre ett par som jag tänker använda en sjutton stycken billiga som blir liggandes. Vilket jag har. MÅNGA. Ska försöka bli av med dem på ett eller annat sätt. Tradera 1:- i utrop kanske?
   
  Fyra presentkort, som sagt. Ett med 200 (WOHO, kändes det som där jag stod i kön), ett med 33 och ett med 32 kronor. Och så det senaste på 100 kr. Men där använde jag även de båda 100:-'s korten från Vetlanda Handelsplats så ur egen ficka blev det drygt 400kr. Helt okej ändå. (Bara jag använder dem nudå, skräckjeansen haha!)
   
  Nästa station: HM. Usch, jag är inget fan av den fjortisbutiken. Men har man presentkort så är det bara att plåga sig. (Jag föredrar hästaffärer tusen gånger mer än "vanliga" klädbutiker!)
   
  Där hade jag ett presentkort som jag visste att jag hade använt delvis, men jag hade ingen aning om varken hur mycket det var från början, hur mycket jag använde sist och alltså inte heller hur mycket det var kvar på det. När vi kom in sa min godabästavän Ams (moraliskt stöd - och smakråd - denna jobbiga dag) något i stil med att hon tycker blåa byxorn är snyggt och att hon ville ha sådana, medan hon pekade på ett par som hängde fel. De var väl okej, eller något så jag tog dem. Men eftersom jag inte trodde att jag skulle få på mig stl 34 så letade vi reda på vart de hängde från början. Där fann jag ett par 36:or och ställde mig i den segaste kön någonsin. När jag stod där såg jag att någon före mig hade lyckats dra sönder en sådan där ögla där skärpen sitter så att den var trasig. Typiskt, hoppas att 34an passar då, tänkte jag. När det väl var min tur så började jag med 34:orna. De var inte ens för små?! Satt helt okej faktiskt. Dock äckligt höga i midjan, men är de gratis så är de tänkte jag. Någon gång kommer de väl till användning och jag ville INTE varken leta fler kläder eller stå i kön igen så dem fick det bli. När jag gick igenom butiken såg jag ett par tjejer stå och dra i några långa, fluffiga linnen och den ena tjejen utbrast: "Bara FEMTIO KRONOR!!" Så då var jag tvungen att bläddra lite där med. Femtio spänn kan det ju vara värt att prova något nytt/en annan stil. Så jag fick med mig ett sådant med innan jag traskade iväg till kassan. Vilken tur att jag tog båda plaggen för annars hade jag inte kommit upp till summan på presentkortet. Det var nämligen 150 kr, så då kändes det helt okej faktiskt att stappla ur den affären - med kasse nummer två och den sista för dagen.
   
  Hua, nu slipper jag leta kläder på ett tag igen. Skönt! Ska dock försöka bli av med lite gamla, men inte särskilt välanvända jeans.
   
  Hur långt inlägg kan man skriva om att "shoppa" då? HAHA. Kanske borde byta inriktning på bloggen. Modeblogg och bli riiik. Nejdå, nu blir det inget mer av detta förrän nästa år. Gonatt, gonatt!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.