• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Byte av internetleverantör

  Yes, nu är det på gång. Så vi blir internet-fria (HUR SKA JAG ÖVERLEVA?!?!?!!!) i (max) en vecka. Hua. Mobilen lär väl gå varm, och det blir dyrt för jag har inte fyllt på den på ett tag så har inte gratis surf. Typiskt.
   
  Förresten så har jag reedaaan bytt telefon. Tillbaka, alltså. Till min gamla HTC för Samsungen var värre än någonsin. Trots en återställning så hade han ÄNNU SÄMRE batteritid - till och med inomhus = inte kallt. Varnade en gång (efter bara några minuter efter att man tog ur laddaren) och sen stängde han av sig. #"¤"@$€! Så bytte tillbaka, som sagt. Även om den inte heller är något att hurra för så håller den iaf batterier längre än 5 minuter (vilken kan underlätta när man är ute och rider och någon vill något eller om det händer något). Samsung = SKRÄP. Aldrig mer Samsung. Grrr. Den förstörde mitt liv! :@ Och jag menar det, haha. Vem är inte mobilberoende i dagens samhälle liksom? ;)
   
   
  Men som sagt; inget internet (i datorn), så förutom lite tidsinställda här och där så lär det vara lite halvdan uppdatering och den som lär ske är via mobilen. Så, så ser läget ut i några dagar.
   

  Höst, grått, blött och mjukt. Men inte lika kallt. Fast geggigt och träligt. Äsch, just nu känns inte snön riktigt lika hemsk som det eviga regnandet. Mer och tjockare kläder bara, så ska det nog ta och bli vår även nästa år!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.