• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Brodda och rida, eller inte brodda och inte rida?

  Jag vill rida, men jag vill inte brodda. Det känns lite onödigt att brodda eftersom det som sagt är hovslagardags snart. Dessutom känns det som broddarna börjar rosta och de ska ut i snön och därefter skruvas loss och ha sig.
   
  Sitter just nu och letar ny bil. Men det är inte lätt! Allt är antingen obesiktigat och avställt, automat eller sålt, eller så är det 100 mil bort. Skam den som ger sig! Jag håller för övrigt på att tvättar med. Känns som jag har fullt upp, haha. Glömmer ju bort tiden mitt i allt letande... Ska även till hingsten i eftermiddag och förhoppningsvis ska jag hinna posta en grej med. Usch, nu börjar jag känna mig stressad!
   
  Får strukturera upp det hela med en to-do-list:
  o vika kläder
  o torka klart, fortsätta vika
  o diska
  o posta grejen
  o hästarna (rida, eller inte rida?! beror på klockan...)
  o hämta emil
  o hingsten
  o sälja hans bil (men det gör han medan jag rider hingsten)
  o förhoppningsvis hämta en annan bil!
   
  Någon gång ska det dessutom hinnas äta och helst även dammsugas. Hua, dags att sätta fart!
   
  Jag har varit vaken sedan halv sex imorse. Så jag känner mig faktiskt lite trött nu. Det innebär att jag antagligen kommer vara helt slut i kväll. Ujuj.
   
  Hähä, så kan det gå när det står skräp i vägen. Första bilen han har smällt btw. Lite för skev för att laga och mycket för kallt för att orka laga! (Grejerna vi hämtade igår passade för övrigt inte. Det var vad vi fick tag i och, ja, något av en chansning.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.