• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bildminnen - Del Amir

  Två bilder på en schagya-arabvalack vid namn Del Amir som jag lånade vintern 06-07, tyvärr inte längre än ca en månad - vilket jag ångrar idag. En himla trevlig kille att ha att göra med (men inte att sko = det gick inte att sko honom bak), dock väldigt, väldigt pigg att rida. Det gick t ex inte att skritta fram/av på långa tyglar, och han stack ett antal gånger med mig i livsfarlig sken. Men efter den månaden jag hade honom var han redan lugnare, så som sagt, jag ångrar att jag inte gav honom mer tid. Född 1999, och ca 150 cm hög.
   
   


  Kommentarer
  Jennifer

  Det var något med v bak, men inget hon reagerar på eller har ont av och inget som synts på henne direkt

  2012-12-21 @ 20:56:04 | URL: http://nozlihn.blogspot.com


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.