• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bättre idag

  Idag ska jag få rida, dock inte på någon av mina, men ändå - rida!
   
  Det går verkligen trögt nu, när det inte är mycket häst i min vardag just nu. Hur det är? Sjukt tråkigt! Det går inget vidare med att låta det vara en "vintervila" heller, för jag grämer mig bara över att de aldrig får nya skor. Nu missar jag ju allt det där mysiga ridandet i djupsnön...
   
  Jag minns i vintras, när jag hyfsat ofta red Pärla i den (lilla, jämfört med nu) snön som var. Vi nötte mycket böjda spår, övergångar och, ja, ganska inriktad dressyrridning över lag med allt vad det innebär; sits, form, och så det vanliga med kondis och styrka. Jag minns att hon var fantastiskt fin! Mjuk, arbetsvillig och uppmärksam, och vi hade ofta bra pass. Det saknar jag. Mycket.
   
   
  Tyvärr så har jag inte så mycket bilder, och i detta fototillfälle var det verkligen inte alls mycket snö. Det kom mer framöver, och det var då vi snirklade runt på volter, åttor, serpentinbågar och liknande. Just det här passet var hon lite framtung.
   
   
  Så här blev resten av bilderna det passet. Suddiga och hemsk, hemsk sits från min sida.
  Åh, jag vill ha igång hästarna och rida i snön, och få nya bilder, och kunna busa och mysa...


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.