• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Allt är möjligt

  Det kanske finns hopp i mänskligheten, trots allt? I alla fall finns det människor som gör mer än mest för sina bästa vänner.
   
  Jag lovar, mina tårar föll.


  Kommentarer
  Anno

  Sv. TR är ju lite luddigt med olika paragrafer hit och dit. Står någonstans att det är tillåtet att bestraffa hästen med ETT "rundslag", så länge spöet inte är vinklat (?) men ja, har för min del aldrig förstått mig på det där med att bestraffa en häst över huvudtaget. En häst är ju aldrig dum för att jävlas, den är det av en anledning. Vad gäller hoppning så är det ju i 99% av fallen enbart ryttarens fel. Och i resterade handlar det oftast om en häst som antingen har ont, eller är rädd. Och varför skulle man vilja slå sin häst då? :/ för mig helt obegripligt. Det ligger alltid något bakom en hästs negativa beteende. Måste förresten säga att jag verkligen gillar din fjording. Såg filmen när ni hoppar, kan verkligen inte tro att hon är 23 år gammal! Hoppas att ni tar er till SM :)

  2012-12-18 @ 22:49:10 | URL: http://Teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.