• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis + vintertäcke

   
   
  135 cm + halvhals. HATAR det täcket. Det suger. Eller egentligen inte, men aldrig mer halvhals på pärla. Det har de senaste vintrarna bara hängt och dammat. En gång fick Mellonie ha det, med ett fleecetäcke under för att hon frös när hon hade sitt täcke. Hon drunknade i det, men varm, det var hon!
   
  Jag tänkte att det nog var lite längre än de "normala" 135-täckena och det var ju just längden som var på gränsen när hon provade det nya täcket. Detta var faktiskt längre, och passade bättre! Tyvärr så är det verkligen på gränsen i bogen (vilket jag räknade med) men det verkar fungera. Så det vore ju kalas om detta kunde vara hennes ordinarie täcke medan de som är något mindre får vara reserv.
   
  Hon är lite av en modell den här hästen; ofta öronen framåt och står still i olika vinklar så man hinner med och fotografera. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.