• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis inte ridbar just nu

  Min lilla, fina häst :( Hon är så himla, himla snäll... - men varför ska hon ha ont för?! Ååh... :(
   
  Efter att Pärla satte upp tempot i hagen härom dagen så har Aleccis blivit halt. Först var det inget alls, hon var helt ren och jag gjorde i ordning henne inför en ridtur, men lagom till att all utrustning var på så blev hon på två sekunder jättehalt. :S Jag antar/hoppas att det är en sträckning/vrickning eller likannde just eftersom att hon från stillastående började härja runt i det hala slasket i hagen. Onödigt? Så in i. Och jag känner att jag har ett himla oflyt med hästarna just nu. :( Någon med tips? 
   
  Update: Jag svängde ut till dem igen strax innan kl 21 nu ikväll för jag ville se så att lindorna satt som de skulle så att de inte hade, ja men typ öppnats eller kanat ner eller något. Man kan ju aldrig veta liksom. Det var som det skulle och jag hoppas på att det är ytterligare framsteg imorgon...
   
  Och som vanligt när man öppnar käften om en skadad häst så ska alla ge "TIPS" liknande "ring veterinären". Det begriper jag såklart själv och jag har pratat med min far osv så det är på gång. Tilläggas bör att det var bättre idag, men benet var tjockt. Tidigare har det alltså inte synts någonting.


  Kommentarer
  a

  fin blogg!

  2012-12-20 @ 02:03:22 | URL: http://annye.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.