• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • 13 december

  Lucia! Alltså jag måste erkänna att jag saknar det. Kanske inte att gå lucia (förutom busandet runt lucia med hästarna), men att lyssna på. Egentligen är jag kanske lite kräsen och tycker att orden ska uttalas rätt (julaftons-kväll - inte "jul-aftonskväll") men det är ändå så mysig stämning! Mer luciatåg åt folket!

  Jag kan typ inte heller förlåta mig för att jag misade VRFs. Jag hade tänkt att gå! Men sen gjorde vi annat och då glömde jag bort det helt och hållet. Ååh. Så kom på det dagen efter. Så dags då liksom...

  Sen vill jag även sända en tanke till vår (förra) trogna hund Staffan. Om han hade levt skulle han idag fylla år. Vila i frid, bästa vovven. See you, some day.


  R I P<3  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.