• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • 121212

  Undra hur många bloggrubriker och facebookstatusar man kommer se innehållande de siffrorna idag?
   
  Jag har inte så mycket att dela med mig av just nu. Jag fick hjälp med datorn igår (haha) så nu kan jag fortsätta med min vinterdesign. Det tråkiga är dock att jag redan har tröttnat på den och vill göra en annan. Men skitsamma, julen är snart slut så då är det bara att byta igen. ^^
   
   
  Min bil, på väg hem från Borås för några veckor sedan. Emil ligger före, och det "komiska" var att det aldrig skulle gå såhär sakta om han hade en fungerande hastighetsmätare, för det hade han inte. Iofs var det även problem med bilen, men ändå. Lite kul att vi ändå låg lagligt mellan Jönköping och Nässjö. Tidigare hade det iaf gått lite fortare. Det är rätt drygt att tuffa fram långsamt när man har många mil framför sig.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.